Om meg

Jeg heter Vidar Aas, født 1962, bor i Arendal. Oppvokst i Mykland i Froland kommune, Aust-Agder, ca midt mellom Arendal og Evje i Setesdal. Gift, tre voksne barn og tre katter. Har bodd i Arendal siden 1992.

Kontaktinfo:
E-post vidaas at gmail.com. Tlf 489 94 625.
Facebook.com/ludocrat.
Twitter.com/ludocrat.

kommentarer
 1. Tom Kittilsen sier:

  Spennende og lese om drapet på ole Halvorsen Røilid.Han og Ingeborg Alfsdatter fikk 4 barn, bla Kittel Olsen Grashei som er min oldefar. Min Bestefar Simon(simen) kittilsen vokste opp på Grashei og flyttet til Lunde og giftet seg.Jeg husker han fortalte at han eller faren hadde forlikt med drapsmannen slik at det ikke skulle bli flere drap. Simon fortalte også at bestefaren hans(Ole) hadde blitt skutt med en krag ørgensen rifle og at Ole hadde sitti i på en flåte og fisket da han ble skutt.Han hadde blitt fortalt videre at når skuddet hadde blitt avfyrt og Ole truffet, hadde Ole reist seg opp på flåten og sagt:Herren gir og herren tar men så lett er ikke jeg og ta.
  deretter han hadde detti død om.

  Liker

  • saaradiv sier:

   Det var helt nytt for meg og veldig interessant! Min bestefar, som var barnebarn til Ole, snakket ikke om dette. Kanskje fordi han ikke visste så mye. Hans egen far, Knut Olsen Røilid, som var halvbror til Kittil Olsen Røilid, døde før min bestefar ble født. Jeg er på en liten ferie i Tyskland nå, men tar kontakt med deg når jeg er hjemme igjen.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s